Συνεργάστηκε με τη Λίνα Νικολακοπούλου και την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο τραγούδι “Δικό σου το πέλαγο” που ερμηνεύει ο Γιώργος Περρής.

Συνεργάστηκε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στα πλαίσια της παρουσίασης δίσκου “Τι καλά το λέει τ’αηδόνι” της ορχήστρας Smyrna.

Συνεργάστηκε με την Ερωφίλη (Τρίφωνο) και το Δημήτρη Παπαβομβολάκη στα πλαίσια της μουσικής παράστασης “Trigger point”.

Συνεργάστηκε με το Μπάμπη Στόκα και Κώστα Παρίσση στα πλαίσια της μουσικής παράστασης “Trigger point”.

Συνεργάστηκε με τον Κώστα Λειβαδά και Σταύρο Σιόλα στα πλαίσια της μουσικής παράστασης “Trigger point”.

Συνεργάστηκε με την Ερωφίλη (Τρίφωνο) στα πλαίσια συναυλίας που δόθηκε τον Μάρτιο του 2016 και μεταδόθηκε ζωντανά απο το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ με την ορχήστρα Smyrna.

Συνεργάστηκε με την Μαρία Αναματερού στα πλαίσια συναυλίας που δόθηκε το Νοέμβριο του 2014 στη μουσική σκηνή “Ρυθμός stage” με την ορχήστρα Smyrna.

Συνεργάστηκε με τη Σοφία Μάνου ερμηνεύοντας το κομμάτι “ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ” για τη δισκογραφική δουλειά της ορχήστρας Smyrna με τίτλο “Θα τραγουδήσω αγαληνά”.

Συνεργάστηκε με την Εύα Λουκάτου στα πλαίσια παράστασης που δόθηκε στη μουσική σκηνή “Σταυρός του Νότου” τον Μάιο του 2014.

Συνεργάστηκε με τη Σοφία Κουρτίδου στα πλαίσια παράστασης που δόθηκε στον πολυχώρο πολιτισμού “ΧΥΤΗΡΙΟ” το Δεκέμβριο του 2014.

Συνεργάστηκε με το Μάνο Πυροβολάκη στα πλαίσια παράστασης που δόθηκε στη μουσική σκηνή “Nueva Trova” το Μάιο του 2013.

Συνεργάστηκε με το Μάνο Αχαλινωτόπουλο στα πλαίσια παράστασης που δόθηκε στη μουσική σκηνή “Nueva Trova” τον Απρίλιο του 2013.

Συνεργάστηκε με την  Καλλιρρόη Μυριαγκού για τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά “Ο νοτιάς των λίγων” , στο ομώνυμο κομμάτι.

Συνεργάστηκε με τη Σαββέρια Μαργιολά για τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά “Ο νοτιάς των λίγων” , στο κομμάτι «Ο πόνος όταν τραγουδά».

Συνεργάστηκε με το Νίκο Ξυδάκη και τη Γεωργία Νταγάκη στα πλαίσια συναυλιών που δόθηκαν στο θέατρο Badminton στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2012.

Συνεργάστηκε με τη Βασιλική Καρακώστα στα πλαίσια συναυλιών που δόθηκαν το Νοέμβριο του 2012 στη μουσική σκηνή “1002 νύχτες” με την ορχήστρα Smyrna.

Συνεργάστηκε με τη Μαρία Καναβάκη και τη Σαββέρια Μαργιολά στα πλαίσια της παράστασης με τίτλο “Φεγγάρι στην ταράτσα με πικάντικη SOS” που δόθηκε στη μουσική σκηνή “Πυρήνας” το Μάιο του 2012.

Συνεργάστηκε με τη Μαρία Σουλτάτου ως μέλος της ορχήστρας “Σεμέλη” στα πλαίσια παράστασης που δόθηκε στη μουσική σκηνή “Πυρήνας”.

Συνεργάστηκε με τη Δόμνα Σαμίου στα πλαίσια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών αγώνων “Αθήνα 2004”.

Συνεργάστηκε με την Καίτη Κουλλιά ως μέλος του μουσικού σχήματος “Σαντουροβιόλι express” υπό την επιμέλεια του Κυριάκου Γκουβέντα.

Συνεργάστηκε με τη Λιζέτα Καλημέρη στα πλαίσια συναυλίας που δόθηκε στη μουσική σκηνή “Αυλαία” το Δεκέμβριο του 2008.

Συνεργάστηκε με τη Marta Sebestyen στα πλαίσια συναυλίας που δόθηκε στη μουσική σκηνή “Αυλαία” το Δεκέμβριο του 2008.

Υπήρξε μέλος της ορχήστρας “Σεμέλη” υπό την επιμέλεια του Ανδρέα Τσεκούρα το έτος 2009-2010.

Υπήρξε μέλος του μουσικού σχήματος “Σαντουροβιόλι express” υπό την επιμέλεια του Κυριάκου Γκουβέντα το έτος 2008-2009.

Υπήρξε μέλος του μουσικού σχήματος “Αλός απόηχοι” το έτος 2006-2008.